Informace

Recenze k zájezdům

Londýn s teplým Golfským proudem
Jarmila.Krutilova@seznam.cz

dobrý den,
reaguji na váš přípis. Se zájezdem do Londýna ve dnech 31.10.-3.11.2013 jsme byli velmi spokojeni. Bezvadná průvodkyně Jana i oba páni řidiči byli velmi příjemní a ochotní. Samozřejmě jsme s vaší cestovní kanceláří velmi spokojeni a o tom svědčí i to, že jsme v letošním roce jeli s vámi 2x do Londýna a jednou do Paříže. Samozřejmě počítáme i s dalšími zájezdy i v příštím roce. Ještě jednou děkujeme. Jarmila, Přerov

Paříž - město muzeí
Veronika

Dobrý den,
měli jsme zájezd 5.- 8. července 2013.
Bylo to nádherné. Naše první dojmy....
Cestování busem ... no, že by to bylo to, co bychom vyhledávali... není :-), ale cesta se dala vydržet - odjezd k večeru z Berouna - včas!! - pravidelné zastávky na protažení - ráno po 8.00 v centru Paříže.
Začala organizovaná prohlídka, náš průvodce Lukáš byl velmi schopný a organizoval vše na jedničku. Borec. Vždy nás někam dovedl, řekl, kdy a kde se potkáme, upozornil na zajímavá místa v okolí (a na toalety :-) ) a měli jsme volno. Bylo to skvělé. Provedl nás podle harmonogramu a plánu Paříží, měli jsme dostatek času nejen na památky, ale i na místa či věci, které jsme chtěli vidět. K večeru jsme se setkali u autobusu a jeli jsme na hotel. Hotely typu Formule1 jsou jen na přespání - ale bylo to perfektní - po celé noci v autobuse, po celém dni v Paříži - najíst, umýt a spát uz ve 20.00. Ráno snídaně a odjezd na 9:00 do centra. Začali jsme v Louvru. Lukáš nás dovedl k pokladnám a měli jsme sraz za nějakou dobu. V programu měla být volná neděle - volný program. Každý sám za sebe. Lukáš ale navrhl, že bychom mohli jit na Montmartre a pak k Vítěznému oblouku. Takze jsme viděli i kouzelnou baziliku Sacre Coure a čtvrť umělců. Později odpoledne Vítězný oblouk a pak cesta na loď. Počkali jsme si - podle rady Lukáše - na další volnou loď a seděli jsme na místech s krásným výhledem na řeku. 1,5 hodiny na řece, stmívající se Paříž - co víc si přát. Nakonec jsme se dočkali i nasvícené Eiffelovky. Následoval poslední okruh Paříží v busu a pak směr Česko. Ráno zastávka v Amberku - bazén, koupání. Báječný závěr cestování. Po obědě doma. Perfektní.
Za nás... všechno, co bylo slíbeno, bylo dodrženo, program úžasný. Co oceňujeme, že jsme nikdy nečekali na lístky do metra - Lukáš je obstaral předem. Lukášovi jako průvodci nebylo možné vytknout naprosto nic - milý, ochotný, připravený, informovaný....
Řidiči Leoš a Standa byli také skvělí. Perfektní zájezd. Žena už má vybraný další zájezd - samozřejmě s ABC Tours. :-)
Jsme rádi, že se v dnešní době najde firma, která něco slíbí a tak to je. Jen tak dál - Znojmo.

Veronika a Jakub

Paříž - letem světem
jos.nemec@centrum.cz

2.5 - 5.5.2013 super zájezd do Paříže , děkujeme pánům Jarmilovi , Emilovi a Lukášovi za krásné zážitky, odvádí profesionální práci a ABC Tours na ně může být hrdá .Moc díky a přejeme hodně úspěchů v podnikání . Manželé Němcovi - Praha .

Velikonoční Londýn s výletem do Belgie
Houdkova.r@centrum.cz

Děkujeme za výtečný velikonoční zájezd do Brugg a Londýna.Profesionální a ochotný přístup průvodkyně Janičky a řidičů autobusu.Příště se opět obrátíme na tuto cestovní kancelář,která poskytla kvalitní služby.Renata,Martin a dcera Karolína

Paříž - BBB - bus, bed, breakfast/5 denní
Frantisek

Ve dnech 6.-10.4.2011 jsme s manželem absolvovali zájezd Paříž BBB. Chtěli bychom poděkovat za velmi krásný a nezapomenutelný zážitek. Nový typ zájezdu byl pro nás „jako na míru“. Jsme senioři a v Paříži jsme v minulosti byli již dvakrát. Tento zájezd nám umožnil znovu navštívit zvolená místa v Paříži neuspěchanou a vyhovující formou. Musíme též poděkovat posádce našeho busu. Velmi ochotní, trpěliví a příjemní páni řidiči nás bezpečně dopravili tam i zpět. Paní průvodkyně byla trvale usměvavá a starostlivá. Uznání patří také jejím vědomostem, které dokázala zajímavou a poutavou formou sdělovat. Cesty jsme se trochu báli, ale bus byl opravdu pohodlný a servis po cestě bezchybný. Hotel Etap byl čistý a pro krátkodobý pobyt zcela vyhovující. Shrnuto: výborná organizace a navíc i počasí vyšlo super, takže už nyní začínáme plánovat další zájezd tohoto typu s CK ABC Znojmo.
S pozdravem
Smejkalovi z Olomouce.

Víkendové koupání-moře na zkoušku
Katka, 20. 09. 2020

Koupání jsme absolvovali v polovině září. Cesta k moři byla bez problémů, řídici ochotni a milí. Počasí nám také vyšlo takže dávám 5 hvězd.

Národní parky Chorvatska a Jadran k tomu
Petr, 14. 09. 2020

Psát recenze k zájezdům ABC nemá smysl, protože jsou vždy perfektní a to ví určitě každý. Byli jsme již v Paříži, Londýně, na francouzské Riviéře, ve Švýcarsku, v Říme... v Chorvatsku pak naposledy loni v září v termínu 13.-19.9.. Skvělá záležitost a pobyt v Igrane se stal zatím tou nejlepší dovolenou, jakou jsem zažil. Takže takhle po roce dodatečně díky. Zvažovali bychom cestu i letos, bohužel různé okolnosti tomu zabránily.

Jen zkusím jednu věc - dělali jsme v poslední den zájezdu v parku Krka hromadnou foto. Kdyby ji někdo měl a byl ochoten poslat, budu rád (mail petr.ludeco@gmail.com).

Díky,P.

Víkendové koupání-moře na zkoušku
Gabriela Mašková, 06. 09. 2020

V červenci jsme s touto prima cestovní kanceláří vyrazili s manželem na víkendové koupání do Igrane.Byli jsme mile prekvapeni,cesta sice dlouhá, ale fajn, časté přestávky na protažení a prijemni a vtipní řidiči Jirka a Jirka. Samotné městečko Igrane nás velmi okouzlilo, a věříme že jsme tu nebyli naposled. Takže za nás super víkend 🙂

Igrane - Apartmány a studia ABC
Lucie, 01. 09. 2020

S ABC jsme byli v Igrane už před pár lety a byli jsme nadšení. Tento rok jsme tedy vsadili na jistotu a dobře jsme udělali :) Velice příjemní a ochotní řidiči, cesta ubíhala rychle. Městečko je krásné, moře bylo skvělé, opět se vše povedlo na jedničku. Děkujeme!

Termály Dunajská Streda
Monika, 30. 08. 2020

Termální lázně Dunajská Streda byly super... S rodiči jsme si je užily, rada bych se sem s Vámi ještě vrátila podívat se svým synkem... Též musím pochválit komunikaci s cestovní kanceláří ABC TOURS ... tento rok už jsme s Vámi byly 5x ...

Igrane - Apartmány a studia ABC
Helena, 26. 08. 2020

V Igrane jsem byla po druhé a v obou případech maximální spokojenost. Apartmán vždy předčil očekávání. Letos jsme jeli ve třech a počítali jsme, že se budeme tísnit v 1+kk, jak jsme byli nadšeni, když jsme se ocitli v apartmánu o dvou místnostech. Za to CK velké díky. Doprava také úžasná, bus pohodlný, páni řidiči milionoví, není jediná věc, která by se dala vytknout.
Děláte to skvěle, přeji mnoho dalších úspěchů.

Víkendové koupání-moře na zkoušku
Hanka, 16. 08. 2020

Právě jsem se vrátila z víkendového koupání i s dětmi. Cesta je náročná, autobus pohodlný, řidiči velmi ochotní a příjemní celou cestu. Všechno a ještě mnohem více informací vám vysvětlí, dostanete snídani, kávu, dá se to vydržet a moře je v Igrane krásné. Líbilo se nám to . Zvažuji do budoucna delší pobyt , ale s poznáváním okolí.

Igrane - Apartmány a studia ABC
p.Anička Brno 12.8.2020, 12. 08. 2020

Dobrý den přejí,
S CK ABC Tours jsem jela poprvé, v Igrane byla také poprvé,
byla jsem moc spokojená a mile překvapená ,prostě se vším.
Páni řidiči -- jezdím i s jinou CK, ale nesetkala jsem se,že by nás tak někdo
pobavil,rozesmál atd. hodní,příjemní,ochotní...
Jirka , ,,Románek ,, Richard -- jsou to prostě BORCI , děkují za všechno.
Jirkovi děkují za krásné informace nebo povídání o Chorvatsku,bylo to od něho pěkné.
Delegátka Janička nás také přivítala,milá , obětavá.
Můj pán domácí pán Bogumír L. zlatej člověk.
Ubytování pěkné,blízko k moři.
Poznala jsem zase nové místo, kam se určitě zase vrátím.

Děkují CK ABC, paní ředitelce Denisce, máte kolem sebe skvělé lidi.

Igrane - Apartmány a studia ABC
Jarmila, 11. 08. 2020

První srpnový týden v Igrane nás opět nezklamal, jezdíme sem už jako domů, děkujeme všem pracovníkům CK za výborně organizované zájezdy, profesionální a příjemní řidiči a paní delegátka spolu s příjemnými domácími nás každý rok přesvědčí, že Igrane s ABC Tours je tak pohodová dovolená bez nepříjemných komplikací, že se nám nikdy nechce vracet do každodenního pracovního shonu. Když nás léto zradí, vyměníme naše milované Igrane za další domovskou destinaci, termály v Buku nebo Sárváru, jen stále čekáme na slíbené několikadenní pobyty, ať máme čas na relaxaci, regeneraci, dokonce i odstranění zdravotních potíží. Tak zase brzy nashledanou před Vaší vlajkovou lodí s řidiči Jirkou a Románkem. Moc se těšíme!

Reakce ABC - Tours:
Dobrý den, děkujeme za Váš mail s hodnocením zájezdu. Těší nás o to víc, že jste byla s našimi službami spokojena. Ráda slyším jakékoliv odezvy na naše zájezdy, jelikož jen díky nim, můžeme zdokonalovat naši práci. Jsem velmi ráda, že jste ocenila práci naší delegátky a přístup našich řidičů. Je to právě to, na čem si velmi zakládáme a jsem moc ráda, že dle ohlasů Vás klientů, se nám toto daří.

Termíny dvoudenního Lázeňského duelu jsou již na našich stránkách. Jedná se o termíny 19.-20.9.2020 nebo 28.-29.11.2020.

Přejeme příjemné léto a skutečně budeme velmi rádi, když se s Vámi opět setkáme na našem zájezdu.

S pozdravem


Denisa Morović
ředitelka CK ABC - Tours

Igrane - Apartmány a studia ABC
Anna, 04. 08. 2020

V Igrane jsem byla poprvé a moc se nám líbilo. Cesta v pohodě, uplynulá, bez čekání, řidiči příjemní a profíci. Velká spokojenost s apartnanem u Branka. Typicky chorvatský apartman, klidný, prostorný, kde nic nechybí...spousta nádobí, ručníky, utěrky, ubrus, povlečení, deky...dokonce poslední den jsem objevila i fen a žehličku. Pan domácí byl úžasný, ještě jednou velký dík...přemýšlíme že se v září ještě vrátíme. Delegátka Jana také příjemná, vše zařídila. Měli jsme to kousek na hlavní pláž, využívali jsme na ranní a večerní plavání, během dne jsme chodili za vesničku do klidnejsich zátok .
Není co vytknout, ABC doporučuji . Děkujeme za hezkou dovolenou.

Víkendové koupání-moře na zkoušku
Jíra, 29. 07. 2020

Náročné na cestování, aleklidná jízda a poměrně dlouhé přestávky na protažení kostí. Klidné městečko Igrane pohltí každého člověka, který rád koupání. Byli jsme s manželkou v Igrane cca po 10 letech a viděli jsme příjemné změny, které se zde udály, ať už vylepšená kolonáda či zvětšené pláže.
Je třeba také pochválit pány řidiče, kteří se o nás velmi dobře starali.
Ještě jednou díky za překrásný zájezd.

Igrane - Apartmány a studia ABC
Věrka, 29. 07. 2020

Dobry den, v Igrane jsme byli s rodinnou jiz podruhé. Je to luxusni mini městecko plne Čechů. Je to tady jako v pohádce. Po leve straně krasna plaz a po pravé nádherná panenska pláž plna zákoutí. Každá rodinka si najde svou mini plaz. Igrane je překrásné. Ubytování jsme byli v Turan kde jsme chodili i na stravu. Ubytovani bylo krasne ,velké a čisté. Majitelé úžasni hned nas brali jako rodinu. Dekujeme
Jidlo v Konopa Turan vynikající. Každý den jsme ochutnali nějakou specialitu more. Vse bylo výborné včetně domácího alkoholu.
Cesta autobusem pres Madarsko úplně v pohodě. Řidiči příjemní autobus pohodlný.
Delegatka Jana velmi příjemná sympatická a dětem vymyslela bojovku malovani kaminku.
Za vše děkujeme už ted je nám po Igrane smutno.

Víkendové koupání-moře na zkoušku
Ivana, 28. 07. 2020

Naše první víkendové koupání 24.7.-26.7.2020 ♥️
Ta delší cesta stála za to 😃 velice chválím pány řidiče!!!Milí,ochotní a hlavně spoustu zajímavostí o cestě i o Chorvatsku povykládali.Den u moře stál za to,se synem jsme si to užili...příště každopádně delší pobyt 🤠

Víkendové koupání-moře na zkoušku
Honza, 28. 07. 2020

Víkendové koupání 24.-26.07.2020 - vše proběhlo v naprosté spokojenosti, autobus luxusní, řidiči super, cesta se tam i zpět je trošku dlouhá, ale dá se to přežít (pár piv :D, film, spánek a jste tam).. za ten den u moře to stojí! Igrane má krásné pláže s čistým mořem. Stálo to za to, příští rok plánujeme jet na více dní :-)

Igrane - Apartmány a studia ABC
Ivana, 28. 07. 2020

S ABC jsme cestovali poprvé. Vše bylo úžasné. Cesta autobusem velice pohodlná. Pochvala patří pánům řidičům jak vše s klidem zvládnou. Igrane nádherné , super výlety zátoka Mlaska, sv. Jura. Pláže hezké , prostě super dovolená. Ještě poděkování delegátce paní Janě. S ABC rozhodně jedu příště znovu.

Celkem záznamů: 3634
« < 1 2 3 4 46 92 137 182 > »